A Wedding to Remember

Review | Makan Beradap

Wednesday, February 15, 2012

Review tak ikut susunan.. ikot dan je mane nak review dulu.. ikot mood and feelin'..
muahahha
makan beradap dalam pukul 3.00 petang.. keluar2 tengok tetamu dah tak ramai.. sebab majlis kawen kat Melaka abis awal.. pukul 3.00 petang masih ade tetamu tu kira nasib baik.. ade sesetengah tempat pukul 2.00 petang periuk belanga dah telangkup siap cuci berkilat..
tapi majlis i pukul 4.30 petang dah tak de orang.. yang tinggal sedara mara je yang ade..
teringat majlis 2 orang kakak i.. pukul 5.00 petang pun orang masih datang...
buat kat melaka jugak mase tu.. salah satu sebab mungkin date yang kami ambik tu hot date + cuti sekolah.. so tetamu dah terbahagi kepada berapa pun tak tau.. huhuhu

walau ape pun majlis tetap meriah dan antara pukul 12.00-2.00 petang memang ramai tetamu yang datang..
oh lari dari tajuk pulak..
ok cite pasal makan beradap.. i penah cite pasal deco untuk main table yang tak de deco langsung...
boleh flash back kat SINI ..
tapi this pic telah berjaya menyembunyikan kekurangan yang ada..hehhe
sukaaaaa (sambil lompat2) keh keh keh...

makan makan dan makan
lauk sedap.. jiran i yang buat semuah lauk pengantin dan deco untuk lauk

seronok ye dapat makan???

inilah dia 3 tingkat pulut kuning dan serunding..
memang tak nak pakai kek pun.. ni pun jiran i yang buat..
hehehe sedap...
petang tu jugak abis di makan...
ekekee
oklah daaaaa~~~



You Might Also Like

2 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook