A Wedding to Remember

Wedding Review | Kisah Bunga Tangan

Tuesday, February 14, 2012

wahahahha kawen dah 2 bulan lebih review tak abis2 lagi... 
lantaklah kome..
nak review jugak..

kisah bunga tangan.. sebetul-betulnye i tak pikir langsung pasal bunga tangan ni..
tak de sibuk2 nak buat bunga tangan..
padahal setahun sebelum kawen search kat google macam2 jenis bunga tangan..
tapi bila dah sampai mase nak kawen langsung tak buat bunga tangan ahahaha..

redha je bunga tangan ape yang ade..
belasah jer..


mase nikah nasib baik kak Sue Hashim ade bawak bunga tangan..
pakai je bunga plastik keh keh keh..
tak de nye nak pakai fresh flower lah bagai..
bunga kristal lah..(padahal sebelum ni berkenan ngan bungan kristal) ekeke
i tak kisah pun pasal bunga tangan ni..
sebab mase tunang i pakai fresh flower untuk bunga tangan (buat sendiri) tapi ...
mase duduk kat pelamin boleh pulak i tertinggal bunga tangan tu kat bilik..
huhuuhu..

so pakai ape yang ade je lah...
sebenarnye terlupa pun ye jugak kot...
i terlupa nak pikir pasal bunga tangan i untuk nikah..
memang i bz giler2 untuk persiapan my wedding even i amik cuti seminggu awal dan
balik melaka untuk uruskan segala persiapan...
tak cukup seminggu untuk uruskan persiapan...
banyak benda nak kena setelkan..

apepun alhamdulillah segalanya lancar walaupun ade sedikit
kecacatan here and there..
ngeeee~~


untuk majlis resepsi jawa i memang dah planned tak nak pakai bunga tangan.
sebab Sitti (sape tak kenal Sitti from RKM angkat jari! hik hik)
sambung balik.. sebab Sitti dah bagitau awal2 kalau Jawa tak de pegang bunga tangan..
kalau ade bunga tangan dah nampak modern.. sbb i memang nak nampak fully traditional..
see.. me tanpa bunga tangan.. 
ok je.. lagipun dah penuh dengan accessories and juntaian bunga melur.. 
tak de bunga tangan pun pun tak pe..
dan menampakkan lagi ukiran inai di tangan hik hik hik...

oklah .. daaaa....


pictures by Mukhriz Latif 

You Might Also Like

6 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook