From Kitchen to Tummy

Homemade Sushi

Tuesday, April 17, 2012


yup! home~made sushi done by me.. yihuuu... this is my 1st time cube try acu test buat sushi.. and i know tak cantik sgt hik hik.. tapi rase still same macam sushi kat jusco ahaks... next time i'll improve it.. oh next time nak letak smoked salmon la which is my favorite kalau g makan kat SAKEA SUSHI or SUSHI KING hik hik... oh 1 more, next time nak letak isi byk2 sikit.. ngeeee~~~

UPDATE | ok aku malas nak post byk kali pasal food kat sini.. so kepada yg nak tgk ape yg aku masak (ko hengat ko celebrity chef??? kah kah kah) boleh lah tgk kat blog aku yang lagi satu kat [SINI] .. okeh.. daaaaaaaaaaaaaa.................

You Might Also Like

2 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook