A Wedding to Remember

Review Kawen Bahagian Akhir

Monday, April 09, 2012

dah lama giler aku tak update blog...saje mendiamkan diri huhuu.. rase nak muntah dah upload pasal wedding review.. muak pulak bile citer banyak2.. tapi kali ni last.. last aku nak review pasal wedding (yelah tuuuu...) ok ini video done by Pencerita.. video ni dah lame dah dapat.. dari bulan 2 hari tu.. tapi tak de masa plus malas nak update lagi... okeh..lepas ni dah malas nak citer pasal wedding (yelahh tuuu) ...ok lah.. enjoy..


Montage Hazli & Marea from Azrul Affandi Sobry on Vimeo.

terima kasih kepada semua vendor2 yang terlibat dengan hasil kerja yang sangat superb untuk majlis perkahwinan kami pada 20.11.2011... terima kasih tak terhingga kerana saya sangat2 berpuas hati dengan hasil kerja kalian.... TERIMA KASIH lagi sekali... :)

Majlis Nikah :
1. Dress nikah + aksesori - SUE HASHIM
2. Baju melayu nikah + aksesori - SALIKIN SIDEK
3. Make-up Artist - SUE HASHIM

Majlis Sanding :
1. Persalinan jawa + aksesori - RUMAH KEBAYA MALAYSIA
2. Make-up Artist - SUE HASHIM
3. Pelamin - ARTISTIC HOUSE
4. Photographer - MUKHRIZ LATIF
5. Cinematographer - PENCERITA
6. Henna Artist - DIENA HENNA

You Might Also Like

3 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook