The Marriage Plot

1 tahun, 8 bulan, 2 minggu, 1 hari

Monday, August 05, 2013

1 tahun, 8 bulan, 2 minggu, 1 hari,
emmm.. hari ni tiba2 pulak terajinkan diri nak buat tulisan kat blog ni.. wehhh.. apo kono eh jang bahasa ekau sungguh skema??
hari ni byk pulak update yg aku tulis kat sini setelah sekian lama menyembunyikan diri di dalam gua kegelapan tanpa sebarang perhubungan sosial.. 

dan baru kejap tadi terr review pulak kisah kawen 1 tahun, 8 bulan, 2 minggu, 1 hari yang lepas.. bila tgk2 balik pic dan entry pasal kawen.. eh syok pulak bila baca balik.. mcm2 kisah cik kiah propa ada.. betapa etnik kreatif buat souvenir utk tetamu.. betapa rajin dan ringan tulang wahhh gitewwww..

jom kalau rajin moh lerrr tgk2 balik wedding review aku.. klik jerrr link kat belah bawah ni haa cik jah..


motif letak pic ni???
okeh sekarang sudah tak de idea mau tulis ape.. 
ok lah chawww dulu..
esok kalau dah ada idea boleh sambung buat novel pulak muahhahaha..

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook