The Marriage Plot

perut senak + kembung + pening + perut rasa cepat mengah

Sunday, August 25, 2013

Erkkkkk... perut rasa senak + penuh + keras + kembung + perut cepat mebgah/penant + kepala pening + sakit kepala + kuat tido.. uhuks.. bila check blood pressure owhh rupanye tekanan darah rendah reading 109/78.. adeh patut la pening2.. sebelum ni bacaan tekanan darah aku normal 120/90.. sejak puasa hari tu aku check tekanan darah aku rendah.. mase tu mungkin sebab puasa kot.. tp skang ni dah raya bila check tetap tekanan darah rendah.. tanya uncpe google cara atasi tekanan darah rendah kena amalkan makan daging ayam, kekacang, air masak, minum kopi, and ape lagi ek? Aku lupe.. oh sayur2an mcm bayam dan hati ayam/daging.

Kalau ikutkan senarai makanan ni aku mmg makan ayam, kekacang n kopi.. tp result still sama.. aku kena minum byk air masak kot... sbb aku mmg kurang minum air masak..

 Ok lah bye.. uhuks .. kes akuntak tau nak tulismape lagi dah.. tp hati terasa nak menulis.. bila dah start tulis tak tau pulak nak tulis gapo ngahhh ngahh... ok lah.. next time kalau ade cite best aku update.. daaa

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook