Sana Sini Situ Marea

rindu sama rakan2 blogger..

Monday, September 22, 2014

hurmmm... bila selongkar2 vlog ni.. baca comment2 dari kawan2 blogger halamakkk.. rindu pulak sama mereka.. mana mereka menghilangkan diri.. uhuuuhu.. link ke blog mereka pun mak jemah tak de gara2 tukar layout terus hilang semua blogger list huaaaa... ade jugak yg jumpa bila dapat bukak link yg kat comment tu.. sekodeng sekodeng.. eh dah besar dah anak2 diorg.. rase mcm baru je diorg kawen.. ade yg planning buat rumah.. ade yg rumah dah siap... best la pulak.. hihihihi.. mak jemah tumpang heppy..

harap kawan2 blogger yang baca ni please please tinggalkan komen dan bagi link sekali yek.. mak jemah nak susun semula vlog ni.. nak letak semula list blogger2 yang sama2 prepare utk wedding tahun 2011.. yg sama2 pegi pre-wedding photography.. hehehe..

hesyy.. diorang ni ingat ke tak kat mak jemah n.. ntah2 dah tak ingat ahahhaa...

oklah.. kalau ade kawan2 baru pon boleh letak link sekali ye.. (ade ke org nak kawan ngan mak jemah neh.. muahhahaaha)



You Might Also Like

4 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook