The Marriage Plot

setelah hampir 2 tahun menyepi

Friday, September 05, 2014

Hurmmmm... pejam celik pejam celik tup tup dah dekat 2 tahun kot mak jemah menyepikan diri tanpa update ape2 pun kt blog ni.. sedar2 tgk dah ramai blogger2 yg seangkatan mak jemah kawen tahun 2011 dah dapat baby.. alhamdulillah.. tumpang heppy tgk masing2 teruja sambut org baru..

Mak jemah pindah lagi.. penat uollss pindah randah.. nak2 sblm ni dapat rumah semua tingkat 5 tak de lift hokeyy.. fuhhhh... sungguh gagah diriku ini memanjat tangga setiap hari..

Moving in... whohoooo...
Alhamdulillah.. dapat rumah ni tak payah nak panjat tinggi2.. sebenarnye mak jemah dah lama aim area ni.. dah 3 kali tgk rumah area ni sejak tahun 2010 lagi.. dan akhirnya untuk kali ke 4 tahun 2014 dapat jugak duduk sini.. bukannye apepun.. cume suka area n environment sini.. nyaman jek.. sejuk..  tak crowded dan dikelilingai dengan hutan.. hutan lah sangattt... hihihi..

Cadangnye nak dapatkan rumah kat area ni jadi hak milik.. InsyaAllah.. aminnm...

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook